top of page
olga-thelavart-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg

Visie

Elk mens heeft zijn eigen bijzondere verhaal en achtergrond. Externe omstandigheden, maar ook persoonlijke overtuigingen, gewoontes en patronen kunnen leiden tot fysieke of emotionele blokkades. Hoewel je jezelf hebt aangeleerd om deze blokkades te omzeilen, vormen ze vaak een belemmering om je leven volop te leven.

Wij bestaan uit organen en ieder orgaan heeft vanuit de reguliere zorg gezien, zijn eigen arts, maar vanuit de oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen (energiebanen). Wanneer er een overgevoeligheid of allergie is ontstaan, ontstaan er blokkades in de meridianen. Door deze verstoringen kunnen er fysieke, energetische en/ of emotionele klachten ontstaan. Bijvoorbeeld klachten van de luchtwegen, de huid of het spijsverteringsstelsel, vermoeidheid, prikkelbaarheid etc.

“Allergie” is bij mijn behandelmethodes een verzamelnaam voor “overgevoeligheden, allergieën, intoleranties” of “alles wat leidt tot onevenwicht of disbalans” in je lichaam. In alle gevallen gaat het om een fysieke, energetische of emotionele blokkade die het lichaam vaak zelf kan oplossen.

 

Met kinesiologie ga ik op zoek naar de oorzaak van de blokkade waarna ik op holistische wijze de balans herstel op fysieke en emotionele niveau.

bottom of page