top of page
pexels-santiago-manuel-de-la-colina-3631542.jpg
website6.jpg

Wie ben ik

Mijn naam is Monique Caers

Met een moeder werkzaam in de zorg ben ik opgegroeid met de aandacht en zorg voor mensen. Dit heb ik zelf voortgezet als (diabetes-) verpleegkundige, daarna heb ik mij gespecialiseerd in allergie-eliminatie.

Na de geboorte van de kinderen ben ik aanraking gekomen met verschillende allergieën bij onze kinderen en ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke (niet- reguliere) oplossingen. Sindsdien is mijn interesse hierin gegroeid en heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de NAET therapie, Simplyfied Kinesiology, Quantum Allergy, Quantum Touch,  the Total Reset Methode, ATT (Allergie Transformatie Technieken), ETT (Emotionele Transformatie Technieken),  Psych-K®. en daarnaast nog verschillende cursussen om ook op emotionele blokkades te werken die vaak gelinkt kunnen zijn aan overgevoeligheden/allergieën.

Ondertussen werk ik al 11 jaar met veel plezier en geeft mijn werk mij enorm veel voldoening. Ik kan er heel erg van genieten als iemand tevreden de deur uit gaat.

Het voelt goed om mensen te kunnen helpen die (jarenlang) last hebben van allergieën/ overgevoeligheden en hierbij rekening moeten houden met een dieet of zichzelf beperkt voelen omdat ze niet alles kunnen verdragen. 

Ik kijk er naar uit om samen met u te kijken naar de oorzaak van de overgevoeligheden en deze direct te behandelen met een pijnloze methode zonder medicatie waarbij snel resultaat al mogelijk kan zijn.

bottom of page