top of page
Image by Liana Mikah

Contact

Adres

Jan Smitzlaan 7, 5611 LD Eindhoven

Telefoon

Email

Social Media

  • LinkedIn

 

Tarief

 

Een eerste consult kost 75 Euro, af te rekenen na de behandeling. Voor elke vervolgbehandeling wordt 65 Euro gerekend.
Vanaf 1 juli 2024 bedraagt het tarief voor een vervolgbehandeling eveneens 75 Euro.


Een afspraak kan worden ingepland zonder doktersvoorschrift.

Annuleren van een afspraak is kosteloos, tot 24 uur van te voren. Daarna zijn wij verplicht kosten in rekening te brengen.

Praktische informatie: hoe de praktijk te bereiken?

 

De praktijk maakt deel uit van Gezondheidscentrum Plus, waar ook o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, jeugdarts, verpleegkundige jeugdgezondheidszorg, kinder- en jeugdpsycholoog en integratieve psychotherapeut gevestigd zijn.

Ben je nieuw in het gezondheidscentrum?  Je hoeft je beneden niet aan te melden bij de assistente: loop gerust door naar het wachtgedeelte bovenaan de trap op de 2e etage, dan kom ik u daar ophalen.
De behandelruimte is op de 2e verdieping. Er is geen lift aanwezig.
Als u met een kinderwagen komt, houdt er dan rekening mee dat die niet mee naar boven genomen kan worden. Bij de balie van de huisartsen kunt u een slot lenen waarmee u de kinderwagen veilig onder het afdak kunt neerzetten.

U kunt de auto parkeren in de straat (betaald parkeren) of op enige loopafstand: parkeerkelder Stadhuisplein, parkeerplaats Bomanshof, Schouwburg of Sint Joriskerk.
Er is een invalidenparkeerplaats en de inrit kan voor in- en uitstappen worden gebruikt.

Goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer, bushalte om de hoek van de straat. Buslijn vanaf centrum: lijn 7, 18, 170, 171, 172, 173 halte Diagnostiek voor U – P.C.Hooftlaan. 

bottom of page